N-VA-lijsttrekker Nathalie Claes

Ik ben een geboren en getogen Zonhovense, meer bepaald van het gehucht Termolen, en de dochter van Marcella Vandeput en Robert Claes. Mijn grootouders hadden vroeger café De Röps in Termolen. Al 11 jaar gelukkig getrouwd met Gert Wouters en trotse mama van Valerie.

Ik werk bij Groep Hasselt, waar ik de boekhouding doe. Daardoor weet ik als geen ander hoe het is om mee te draaien op de werkvloer van een openbaar bestuur. Deze ervaring beschouw ik dan ook als mijn sterkste troef. Zo kon ik de afgelopen legislatuur al verschillende verbeteringen aanbrengen die het OCMW van Zonhoven ten goede kwamen. Geen afbraakpolitiek maar een constructieve oppositie, dat is mijn doelstelling.

Ik ben een actief lid van Oudercomité De Lettermolen en zet me daarnaast ook in voor verschillende goede doelen.

Luisteren naar de medemens is een eigenschap die ik hoog in het vaandel draag. Ik wil niet de typische politicus zijn, maar meer een volksmens die er is voor iedereen. Vanwaar men in Zonhoven ook is of welke afkomst men ook heeft: iedereen is gelijk.

Ik kijk Met een positief gevoel naar 14 oktober 2018 . De N-VA heeft een sterk team met verschillende karakters en kwaliteiten. Ik ben er zeker van dat we hiermee de Zonhovenaar kunnen overtuigen.

Lees ons programma hier